Pretraga
Filters
312 g
Proizvođač: PATAK'S
Dostupnost: Trenutno nema na zalihi
SKU: 4586-1
5,59€ 5,59€
1kg = 17,92€ 1kg = 17,92€

Patak's Tandoori Paste Marinade je autentična mješavina đumbira, aromatičnih začina i tamarinda kako bi se stvorilo lijepo uravnoteženo Tandoori jelo. Tandoori je tradicionalna marinada u sjevernoj Indiji za meso koje treba peći na žaru, roštiljati ili peći u pećnici.

Sastojci

Voda, Pire od đumbira, začini, tamarinda, sol, octena kiselina (zakiseljavanje), češnjak u prahu, ekstrakt paprike.

BBQ punjene Tandoori gljive

SASTOJCI
4 velike Portobello gljive, stabljike uklonjene
1 žlica ulja
sol i papar po želji
2 žlice ulja, podijeljeno
1/4 šalice luka, sitno sjeckanog
1/3 šalice crvene paprike, sitno sjeckane
4 žličice Patak's® Tandoori Marinade
1/2 šalice smrznutog kukuruza, odmrznutog
1/2 šalice tofua, isjeckanog na kockice
2 žlice svježeg cilantra, sitno sjeckanog i podijeljenog

UPUTE
Zagrijte roštilj ili tavu na srednju toplinu.Uklonite škrge iz gljiva struganjem stražnjom žlicom i odbacite. Pospite gljive solju i paprom i stavite sa strane.Zagrijte ulje u velikoj tavi na štednjaku na srednje jakoj vatri.Dodajte sjeckane stabljike gljiva, luk, crvene paprike i Patak's® Tandoori Marinadu.Pirjajte 2 do 3 minute ili dok povrće ne postane nježno. Umiješajte kukuruz i kuhajte još 2 minute.
Izvadite iz topline i umiješajte sir i 1 žlicu cilantra.Gljive ravnomjerno napunite nadjevom.Stavite gljive na roštilj, punjene strane prema gore. Kuhajte nepokriveno 2 do 3 minute ili dok dno gljiva ne bude označeno roštiljem, a zatim smanjite toplinu na nisku razinu. Pokrijte i kuhajte 5 do 6 minuta, ili dok gljiva ne postane nježna i tofu upije okuse.
Ukrasite preostalim cilantrom i uživajte sa Laila  basmati rižom ili toplim naanom. 

Patak's Tandoori Paste Marinade je autentična mješavina đumbira, aromatičnih začina i tamarinda kako bi se stvorilo lijepo uravnoteženo Tandoori jelo. Tandoori je tradicionalna marinada u sjevernoj Indiji za meso koje treba peći na žaru, roštiljati ili peći u pećnici.

Sastojci

Voda, Pire od đumbira, začini, tamarinda, sol, octena kiselina (zakiseljavanje), češnjak u prahu, ekstrakt paprike.

BBQ punjene Tandoori gljive

SASTOJCI
4 velike Portobello gljive, stabljike uklonjene
1 žlica ulja
sol i papar po želji
2 žlice ulja, podijeljeno
1/4 šalice luka, sitno sjeckanog
1/3 šalice crvene paprike, sitno sjeckane
4 žličice Patak's® Tandoori Marinade
1/2 šalice smrznutog kukuruza, odmrznutog
1/2 šalice tofua, isjeckanog na kockice
2 žlice svježeg cilantra, sitno sjeckanog i podijeljenog

UPUTE
Zagrijte roštilj ili tavu na srednju toplinu.Uklonite škrge iz gljiva struganjem stražnjom žlicom i odbacite. Pospite gljive solju i paprom i stavite sa strane.Zagrijte ulje u velikoj tavi na štednjaku na srednje jakoj vatri.Dodajte sjeckane stabljike gljiva, luk, crvene paprike i Patak's® Tandoori Marinadu.Pirjajte 2 do 3 minute ili dok povrće ne postane nježno. Umiješajte kukuruz i kuhajte još 2 minute.
Izvadite iz topline i umiješajte sir i 1 žlicu cilantra.Gljive ravnomjerno napunite nadjevom.Stavite gljive na roštilj, punjene strane prema gore. Kuhajte nepokriveno 2 do 3 minute ili dok dno gljiva ne bude označeno roštiljem, a zatim smanjite toplinu na nisku razinu. Pokrijte i kuhajte 5 do 6 minuta, ili dok gljiva ne postane nježna i tofu upije okuse.
Ukrasite preostalim cilantrom i uživajte sa Laila  basmati rižom ili toplim naanom. 

Napišite svoj osvrt
  • Možete napisati osvrt na proizvod samo ako ste ga kupili.
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati osvrte.
*
*
Loše
Izvrsno
Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i

Tikka Masala pasta

4563-1
283 g
5,59€
1kg = 19,75€

Garam Masala pasta

4566-1
283 g Patak s Garam Masala Paste .Garam masala je jedan od ključnih sastojaka indijske kuhinje, ali umjesto da bude vrsta začina, ona je zapravo posebna mješavina začina. Rečeno je da mnoga indijska kućanstva imaju svoju tajnu mješavinu garam masale. I naša je tajna, ali ono što vam možemo reći je da sadrži raskošne okuse cimeta, kardamom pomiješan s drugim autentičnim začinima, i čini doista ukusno jelo. Sastojci - biljno ulje, voda, sol, cimet (7%), đumbir (6%), crni papar, koncentrirani pire od rajčice, šećer, kukuruzno brašno, kardamon, korijander, octena kiselina, kumin, začini (sadrži senf)
5,59€
1kg = 19,75€

Blaga curry pasta Madras

4582-1
283 g
5,59€
1kg = 19,75€

Tikka pasta

4585-1
300 g
5,59€
1kg = 18,63€
Tečaj €/kn:   7,53450